HomeTarieven

1e Consult & Vervolgconsult(en)

Intake

Het eerste consult is een intake en gebaseerd op het verzamelen van informatie. Voorafgaand aan dit uitgebreide gesprek vraag ik je een aantal vragenlijsten in te vullen. Tijdens het gesprek wil ik van alles weten over je klachten en de situatie daaromheen. Op deze manier kan ik een totaalbeeld vormen en komen we tijdens het gesprek al tot de eerste stappen van een behandeling die bij jou past. Het gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten hiervoor zijn € 90,-
De kosten van een eventuele bloedtest of supplementen zijn niet inbegrepen bij deze prijs.

Intake inplannen

Vervolgconsult(en)

Tijdens het volgende consult bekijken we samen hoe de behandeling tot dan toe vordert en waar aanpassingen nodig zijn. Tijdens deze gesprekken zal ik vooral veel informatie verstrekken over je systeem en hoe je deze kunt verbeteren met gezond eten. Mijn begeleiding is persoonlijk, vriendelijk, maar wel eerlijk, no nonsense en gebaseerd op kennis en ondersteund met praktische tools. Als er testen zijn gedaan bespreken we tijdens het vervolgconsult de uitslagen daarvan, en kunnen aan de hand daarvan de behandeling bijstellen. Vervolgconsulten duren ongeveer 45 minuten tot maximaal 1 uur.

De kosten hiervoor zijn € 60,-
De kosten van een eventuele bloedtest of supplementen zijn niet inbegrepen bij deze prijs.

Betaling
Na het consult krijgt u een factuur voor de betaling. Deze kunt u zelf indienen bij de zorgverzekeraar om de (eventuele) vergoeding te ontvangen.

 • Hebben wij een afspraak en komt er iets belangrijks tussen?
  Dat kan gebeuren, maar laat het op tijd weten! Helaas ben ik genoodzaakt, bij afzegging binnen 48 uur, 50% van de kosten van het consult in rekening te brengen.
 • Heb ik een verwijzing nodig?
  Nee, dat hoeft niet. Orthomoleculaire behandelingen vallen onder de complementaire zorg. Je hebt geen verwijzing nodig van een arts.
 • Is aanvullend onderzoek altijd nodig in de zin van bloed- , speeksel of ontlastingsonderzoek?
  Nee, dit is niet altijd nodig en ik zal dit uiteraard altijd in overleg doen. Ik zal je erover adviseren en aangeven waarom aanvullend onderzoek zinvol kan zijn. 
 • Ik ben ook onder behandeling van een specialist kan ik dit samen met orthomoleculaire therapie combineren?
  Dat kan zeker. Daarbij vind Ik het wel belangrijk om altijd afstemming te hebben met de behandeld arts. Ik zal dit in het consult ook altijd bespreken. Suppletieadvies stem je altijd af met de behandelend arts.
 • Ik heb geen specifieke klachten maar wil graag een gezondheidscheck doen , is dit mogelijk?
  Jazeker, de EMB bloedtest is hiervoor uitermate geschikt.
 •  Bij aanschaf van 1 van de diensten ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Vervolgconsult inplannen

KOM IN ACTIE Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen!
Neem direct contact op
© 2024 Leefstijlconsulent Miriam