HomeOrthomoleculaire therapie

Wat is Orthomoleculaire Therapie?

MAAK VAN JE GEZONDHEID JE PRIORITEIT!

De kracht van de orthomoleculaire therapie is dat je op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak van een klacht, en vandaaruit gaat werken aan een oplossing.
In de orthomoleculaire therapie ben ik me gaan specialiseren in hoe onze lichaamssystemen werken en welke voeding, beweging, ontspanning, sport, vitaminen en mineralen daar het beste bij passen.

Als orthomoleculair therapeut help ik jou om het optimale uit je gezondheid te halen.
Zodat jouw lichaam weer in balans komt en klachten verminderen of weggaan.

Ik focus me op het totaalplaatje, dus niet enkel voeding, maar ook beweging, ontspanning & mind.

We streven naar een gezonde relatie met voeding, meer energie, een gezond gewicht, geen vervelende klachten meer zoals hoofdpijn en darmklachten.

Jij gaat je lijf voeden in plaats van vullen, bewust bewegen & ontspannen. Zodat jij je weer energiek voelt, lekker in je vel zit en vooral blij bent met jezelf.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je hebt geregeld last van je darmen, na een maaltijd blaast je buik helemaal op. Je stoelgang is nóóit hetzelfde, maar altijd wisselend. Je hebt ook geregeld last van buikkrampen. Je zou hier heel graag vanaf willen, maar het lukt je maar niet om te achterhalen waar het vandaan komt.
   
 •  Je bent de laatste tijd niet vooruit te branden, je bent moe en voelt je futloos, na het avondeten plof je uitgeblust op de bank. Omdat je zo weinig energie hebt vind je het ook moeilijk om voldoende te bewegen & gezond te eten. Niet omdat je niet wil, maar omdat je simpelweg te moe bent.
   
 •  Je hebt huidproblemen, denk aan acne of bijvoorbeeld eczeem. Je hebt al 100 dure crèmes geprobeerd, maar niks werkt voor de langere termijn. Je bent benieuwd naar de rol van voeding en leefstijl, maar hebt geen idee waar te beginnen!
   
 •  Het lukt je maar niet om op gezond gewicht te komen. Je hebt al heel vaak diëten gedaan waarbij je heel weinig mocht eten. Het lukt je nu niet meer om de draad weer op te pakken en dat frustreert je enorm. Je ziet in dat die crashdiëten niet effectief zijn op de langere termijn, en wilt het nu graag anders aanpakken.
   
 • Je bent hormonaal uit balans, de week voor en tijdens de menstruatie zijn weken waarin je veel ongemak ervaart. Je hebt constant trek in zoet, bent vermoeid, voelt je down, hebt buikpijn, pijnlijke borsten of hele zware menstruaties.
   
 • Je ervaart veel stress, voelt je onrustig en gejaagd. Je staat continu 'aan', en slaapt slecht.
  Je wilt graag meer rust ervaren in je lichaam en geest.

Je hebt al vanalles geprobeerd, bent al vaker bij de huisarts geweest, hebt reguliere onderzoeken gehad maar komt maar niet verder… Eigenlijk wil je gewoon heel graag weten waar de klachten vandaan komen, de oorzaak achterhalen en deze oplossen. Lijkt jou dat wat? 
Plan dan hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dan kijken we samen of ik jou kan helpen!

                                          Plan hier een gratis kennismakings gesprek!

KOM IN ACTIE Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen!
Neem direct contact op
© 2023 Leefstijlconsulent Miriam