HomeEMB bloedtest

Krijg inzicht in de oorzaak van jouw klachten 

Loop jij al langer rond met vervelende klachten zoals:

 • Energietekort & vermoeidheid
 • Menstruatiepijn (PMS)
 • Darmklachten
 • Verminderd immuunsysteem
 • Emotionele & mentale struggles
 • Acne en huidproblemen
 • Migraine of hoofdpijn
 • Andere vage klachten?
 • Of wil jij graag weten hoe jij jouw lichaam goed kan voorbereiden op een grote gebeurtenis zoals een zwangerschap?

Met een EMB bloedtest kom je tot de kern!

Inzicht krijgen

Jouw (vage) klachten zijn signalen van je lichaam die je serieus moet nemen. Zie het als een emmer met water, die kan helemaal vol druppelen en het laatste druppeltje kan net jouw emmer doen overstromen terwijl dat ene druppeltje niet alleen de oorzaak is.

Zo werkt het ook in jouw lichaam. Alle kleine kwaaltjes waarvan je niet eens bewust bent dat het signaaltjes zijn -denk aan een trillend ooglid, haaruitval, futloos, vermoeidheid, een kalknagel, trek in zoetigheid, slecht slapen en ga zo maar door- , stapelen zich op totdat je lichaam moe en uit balans is en dat is de reden van jouw klachten.

Meten = Weten!
Met een EMB test krijg je inzicht in het vitamine en mineralen tekort, darmverstoringen, leververstoringen, hormoonverstoringen, stressverstoringen en voedselintoleranties.
De uitslag geeft een uitgebreide analyse en advies over jouw huidige gezondheid en leefstijl.​​​​​​​

De EMB test is geen vervanging voor regulier medisch onderzoek en geen vervanging voor diagnose middels een huisarts of behandelend arts.
Wanneer ik tijdens het consult een “rode vlag” herken of een “niet pluis” gevoel heb zal ik altijd doorverwijzen naar de huisarts.

EMB test in de praktijk

Wil jij graag inzicht in jouw klachten?

 • We starten met een intakeformulier of -gesprek. Tijdens het intakegesprek neem ik d.m.v. een klein vingerprikje wat druppels bloed af. 
 • Ik stuur jouw bloed naar het lab waar het uitvoerig geanalyseerd wordt.
 • Binnen 2 tot 3 weken ontvang ik de uitslag en bespreken we samen de uitkomst.

De prijs van een EMB traject ( intake, afname van de bloedtest + consult bespreken van de uitkomst), is  €209,- incl BTW.

Je krijgt dan een uitwerking mee van de test (15 pagina's), inclusief persoonlijk voeding-, leefstijl- en supplementen advies.

                            klik hier hier als je direct een EMB wilt plannen!

                                                   

NB: de adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normaal waarde zijn, terwijl de EMBTest een deficiëntie aangeeft. EMBTest doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt.
De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere gezondheidszorg.
Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v deze EMBTest vallen onder “natuurgerichte geneeswijze” en worden niet vergoed door de verzekeraars.

KOM IN ACTIE Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen!
Neem direct contact op
© 2023 Leefstijlconsulent Miriam