HomeNieuwsVerwenmiddag!

Verwenmiddag!

30 september 2022
Verwenmiddag!

en daarom organiseren wij een gratis verwenmiddag speciaal voor vrouwen die leven met of na borstkanker

Op zaterdag 22 oktober ben je van harte welkom in Cultureel Centrum de Blinker in Kortenhoef, om je lekker te laten verwennen, bij te kletsen en andere vrouwen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt.

Ingrid (Feet your mind/ voetreflextherapie) laat je voelen hoe fijn een (hand)massage voelt en bijdraagt aan je ontspanning . Ingrid heeft naast de standaard voetreflexbehandelingen ook een specialisatie gevolgd in Oncoreflex: voetreflexbehandelingen vooraf, tijdens en na de chemokuur om de balans in het lichaam terug te brengen.

Bianca (holistisch coach) gaat je laten ervaren hoe ondersteunend ademhalingsoefeningen kunnen zijn, daarnaast gaat zij graag het gesprek met je aan over chronische pijn en chronische stress.

Naomi, huid- en oedeemtherapeute van Hartje Huid is erbij voor al je vragen en advies over huidverzorging bij/na (borst)kanker, huidproblemen na bestraling en/of chemotherapie, littekens en als er vocht (oedeem) ophoopt in de arm of borst als er lymfeklieren weggehaald zijn.

En Miriam (leefstijlconsulentmiriam) vertelt je graag meer over haar mogelijkheden als coach en hoe orthomoleculaire therapie ondersteunend kan zijn bij klachten tijdens of na een behandeling zoals o.a.; opvliegers, gewrichtsklachten, chemobrein, neuropathie, osteoporose.

Koffie en thee met wat lekkers staat voor je klaar.
We maken er een mooie middag van!

Inloop: 14:00u - 16:30u
Locatie Cultureel Centrum de Blinker, Parklaan 5 in Kortenhoef

Gezien de beperkte ruimte is het fijn als je ons even wilt laten weten dat je komt.
Dus stuur een berichtje om je plekje te reserveren.

Voel je welkom! We ontmoeten je graag!

Warme groet,

Bianca, Naomi, Ingrid en Miriam.

 

KOM IN ACTIE Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen!
Neem direct contact op
© 2024 Leefstijlconsulent Miriam