HomeNieuwsHet gezicht achter..

Het gezicht achter..

11 november 2021
Het gezicht achter..
Mijn professionele roots gaan terug naar 1989 toen ik begon aan de opleiding tot A-verpleegkundige.
Deze opleiding, en vervolgens de vervolgopleiding tot oncologieverpleegkundige heeft mij veel geleerd over het menselijk lichaam en de invloed van ziekte op een lichaam.

Door mijn achtergrond als oncologieverpleegkundige beschik ik over een brede medische (oncologische) kennis.
Ik vind het mooi om de reguliere zorg te combineren met de orthomoleculaire zorg, en werk graag samen met verschillende zorgprofessionals.
 

In de orthomoleculaire behandeling komt voor mij alles samen.
Naast de interesse die ik al jaren heb voor de werking van het menselijk lichaam, vind ik het heel interessant wat de invloed van voeding en leefstijl heeft op je lichaam.

Gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, stress/ burn-out, hormonale problemen, overgewicht, spijsverteringsklachten, zijn niet altijd op te lossen met enkel alleen medicatie.
Door naar de onderliggende oorzaak te kijken en die aan te pakken, sla je een weg in waarin je met de juiste voeding/leefstijl, veel kunt bereiken.

Ik combineer mijn werk als leefstijlconsulent met het werk als oncologieverpleegkundige in een gespecialiseerd borstkankerziekenhuis. 
Twee hele mooie werkplekken die me beiden even lief zijn.
 
Ik ben daardoor goed op de hoogte van de verschillende behandeltrajecten die er zijn en de veranderingen die je door (de behandeling van) kanker op psychisch, lichamelijk of cognitief gebied kunt ervaren.


Orthomoleculaire behandelingen kunnen heel mooi complementair (= aanvullend) gegeven worden bij deze verschillende klachten.
Met de kennis die ik heb, kan ik mensen tijdens of na deze ingrijpende behandeling(en) helpen om te kijken wat ze bijvoorbeeld aan hun leefstijl kunnen doen, om klachten te verminderen/verbeteren, maar ook ondersteuning bieden in het herstellen na een intensief behandeltraject.

Neem gerust contact met me op om af te stemmen of ik iets voor je kan betekenen!

Voel je welkom! Ik help je graag! 
 
Miriam
06 - 46 50 39 72
KOM IN ACTIE Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen!
Neem direct contact op
© 2024 Leefstijlconsulent Miriam