Coach traject

Wellicht heb je al steun uit je omgeving en toch behoefte aan een onafhankelijk luisterend oor.
Bespreken waar je tegenaan loopt kan helpen weer de regie terug te pakken van je leven.

Waar heb jij behoefte aan en wat is er voor nodig om weer in balans en dichter bij jezelf te komen staat centraal.

Mijn jarenlange ervaring als oncologieverpleegkundige zorgt ervoor dat ik makkelijk praat over kanker en alles wat daarbij komt kijken. 
Ik weet precies hoe een behandelplan tegen kanker kan verlopen en waar je mee te maken krijgt, zowel voor, tijdens maar ook na de behandeling. 

We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek van +/- 30 minuten waarin we met elkaar kijken of het klikt en meer horen over mijn werkwijze, en mijn manier van werken.
We kijken of jouw coachvraag aansluit bij wat ik als coach te bieden heb.

Intake
Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bekijken we je hulpvraag, de vraag waarvoor je mij als coach opzoekt. Als helder is welke hulpvraag je wil stellen, formuleren we ook je persoonlijke doel(en). Natuurlijk stel ik je ook vragen, zodat ik een compleet beeld krijg van je situatie en leer ik je ook beter kennen. Als er na de intake nog tijd is, gaan we meteen aan de slag. In een ander geval maken we een nieuwe afspraak.

Het mooie aan coaching vind ik dat ik geen advies geef, maar dat je zelf de antwoorden vindt. Coaching geeft antwoord op vragen die je eigenlijk al weet maar waar je niet zo makkelijk meer bij kunt komen.
Als coach loop ik een stukje met je mee in deze zoektocht, naast jou, stuur ik bij waar nodig en ben ik een luisterend oor.   

Coachsessie
Een coachsessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Uit hoeveel sessies het coachtraject bestaat is per persoon verschillend. Meestal bestaat een traject uit 3 tot 6 sessies, maar jij bepaalt natuurlijk wat in jouw situatie passend is. Het plannen van een afspraak eens in de twee of drie weken blijkt een goede balans te zijn tussen continuïteit en het laten ‘doorwerken’ van de sessie in je leven.

Wat zijn de tarieven?
Intake van 1 uur: € 60,00
Sessie van 1,5 uur: € 90,00

In de praktijk blijkt dat een waardevolle sessie gemiddeld 1,5 uur duurt. Binnen dit tijdsbestek is er ruimte voor een terugblik op de afgelopen periode, kunnen we werken aan wat er nu speelt en is er genoeg tijd om de sessie goed af te ronden.
Misschien blijkt dat een sessie van 1,5 uur niet haalbaar is. Om wat voor reden dan ook. Natuurlijk kan er dan op verzoek en in overleg uitgeweken worden naar sessies van 60 minuten. Het tarief zal daar dan op aangepast worden: Sessie van 1 uur: € 60,00.

Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Contact
Wil je eerst even overleggen? 
Neem gerust contact op via het contact formulier.
Een kennismaking is altijd vrijblijvend en kosteloos. 
Binnenkort alle informatie op m'n nieuwe website: www.veerkrachtbijkanker.nl 

KOM IN ACTIE Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen!
Neem direct contact op
© 2023 Leefstijlconsulent Miriam