HomeCoaching bij (borst)kanker

Coaching bij (Borst)Kanker

"De grootste rijkdom is gezondheid"

Naast mijn werk als Orthomoleculair Therapeut, ben ik werkzaam als oncologieverpleegkundige in een gespecialiseerd ziekenhuis voor borstkankerzorg. Twee hele mooie werelden die me beiden even lief zijn.

Door mijn jarenlange ervaring als oncologieverpleegkundige ben ik goed op de hoogte van de verschillende behandeltrajecten die er zijn:
een operatie, chemotherapie / immunotherapie,  hormonale therapie, en de lichamelijke veranderingen die hierbij kunnen optreden.

Veranderingen die je door (de behandeling van) kanker op psychisch, lichamelijk of cognitief gebied kunt ervaren, zoals verminderde eetlust, vermoeidheid, verminderde lichamelijke conditie, angst, overgangsklachten (o.a. opvliegers, stemmingswisselingen, spier- en gewrichtsklachten), osteoporose (botontkalking).

Orthomoleculaire behandelingen kunnen complementair (= aanvullend) gegeven worden bij deze verschillende klachten.
Met als doel: klachten verminderen en kwaliteit van leven te verbeteren.
Denk hierbij aan:

het verminderen van bijwerkingen en gevolgen van de behandeling
ondersteuning bieden in het herstellen na een behandeltraject
je geestelijk beter voelen (meer in balans, meer rust, ontspannen)

Je leven oppakken na kanker of leven met chronische kanker, is niet makkelijk. Je bent klaar met de behandelingen en verlaat het warme bad van de artsen en verpleegkundigen. Daar sta je dan. Je moet het weer zelf doen. Maar hoe?

Hoe pak jij je leven weer op dat zo anders is. Hoe ga je om met je naasten die het gevoel hebben dat het traject er eindelijk op zit? Hoe ga je om met je gevoelens en gedachtes, die alle kanten op gaan?

Ik sta graag voor je klaar om je te helpen je leven weer op de rit te krijgen. Of het nu om je gezinsleven, je werk of je lijf gaat. Of misschien zit je nog middenin een rouw proces over wat kanker met je heeft gedaan.

                                      Je hoeft het niet alleen te doen!

  • Shit or Shine - Magazine voor Cancer-Survivors - Voor vrouwen met/na de behandeling van kanker. Een platform en community voor vrouwen met/na kanker die krachtig en stralend in het leven willen staan. 
  • SOS-CoachClub: Shit or Shine CoachClub. Ik ben aangesloten bij de SOS-CoachClub, een onderdeel van Shit or Shine voor vrouwen met/na kanker. 

 

 

Wil je werken aan je gezondheid en de oorzaak van je klachten aanpakken?
Neem direct contact op
© 2022 Leefstijlconsulent Miriam